woensdag 7 januari 2015

The BelgianBoots : finale !

Charlie Hebdo: foto De Standaard

Vol verwachting ben ik opgestaan. Deze dag stond in het teken van de BB's.
Ik zou niet toegeven, ik koop ze enkel aan 30 % korting!

Vanmorgen nog even overlegd met de sportvriendinnen. Voor hen was het niet zo belangrijk.
Doe maar, wisten ze te zeggen alvorens andere onderwerpen aan te snijden. Ze genoten daarbij van een verse fruitsap na de spinningles,  gevolgd door een koffie met 1 zwart chocolaatje (min 72 °% cacao).
Tijdens de middaglunch met een studerende tiener, druk bezig op haar smartphone en een zoon die niet kan geloven dat laarzen mijn gedachten zo beheersen probeerde ik het onderwerp aan te snijden. In feite kan het hen niet zoveel schelen , mama en haar schoenenkast!

Stipt om 14 uur vertrok ik, de financiƫn gecheckt, naar de betere schoenwinkel in de buurt.
Mijn vriendin had gezegd: ze liggen plat in de etalage, met wat geluk zien andere mensen ze niet.
Ik parkeerde vlot en kon al in de etalage kijken. Er lag een laars van AF Vandevorst. Ik trok wit weg.
Het was niet de laars die ik zocht!

Ik reed droevig naar huis...
droevig om wat er in Parijs gebeurde deze namiddag. 12 mensen in koelen bloede doodgeschoten en anderen zwaargewond.

Wat is nu het belang van een paar laarzen!
  Show Comments: OR

Geen opmerkingen: