woensdag 27 april 2016

Kate Middleton: haar lievelingsparfum getest.

Illuminum - White Gardenia Petals - ROULLIER WHITE - London - 50 ml

Onlangs was ik jarig. Op mijn leeftijd vind je dat niet meer zo leuk. Binnen een paar jaar misschien weer wel. Waarschijnlijk ben ik tegen dan gewoon opgelucht dat ik nog zelfstandig naar het toilet kan, of al mijn tanden nog heb, of mijn telefoonnummer nog kan onthouden. Je weet nooit wanneer het noodlot op je deur klopt.

In ieder geval, vriendinnen vragen dan: 'wat wil je voor je verjaardag'. Al jaren geven we elkaar een cadeau, we begonnen met 12.5 euro per vriendin en nu is het zelfs 25 euro. Voor eeuwige vriendschap is dat peanuts!
Enkele jaren lang koos ik - altijd - een praktisch cadeau, een nieuwe strijkplank bijvoorbeeld. Daar ben ik van afgestapt. Een verjaardag vier je niet met een huishoudtoestel!
'Geef maar een mooie enveloppe met geld' vroeg ik hen. En zo geschiedde, creatief als ze zijn!

My friends left - Me right - birthday card
 
Ik had op dat moment nog geen idee wat ik wou kopen tot mijn oog viel op een artikel in een tijdschrift.

Ik lees graag:

  • in boeken: ik lees op dit moment Verbroken van Karin Slaughter en wacht op Het Smelt van de Vlaamse revelatie Lize Spit. 
  • in de krant de Standaard op zaterdag en zondag
  • in Humo:  omdat enkel daar de de tv programma's overzichtelijk gepresenteerd zijn en voor de interessante artikels natuurlijk ook
  • in Blik : dit pulpmagazine is ons 'guilty pleasure' (we rukken dan met drie tegelijk aan het boekje, op zaterdag, om erin te bladeren tijdens de lunch met het gezin). Mijn wederhelft doet hieraan absoluut niet mee. Ik zag hem er zelfs nog nooit in kijken.

Waar en wat koopt her royal highness princess Kate middleton? 

Dat stond onlangs op de cover van Blik. Ik dacht: mmmm, de stijlprinses? Wie weet brengt dat me op ideeën.
Het werd meteen duidelijk. Budgettair kon enkel het lievelingsparfum van Kate, met het geld uit mijn enveloppe bekostigd worden. 

Ruiken als Kate, wie wil dat nu niet?

Ik snelde met het artikel naar mijn desktop en typte de naam van het parfum. Niet te koop in België, zo bleek na een tijdje googelen.
Ik bestelde het parfum uiteindelijk bij roullier / WHITE . Waar Blik het ook vond! Ik betaalde bovenop de prijs 15 pond voor de verzending en 11.67 pond Tax. 

Best veel!

Vrijdag werd het cadeau gebracht in een kartonnen doosje. Ik deed het niet meteen open en wou nog even wachten. Ik kan dat. Mijn huisgenoten niet, ze eisten dat ik het pakje onmiddellijk opende. Zij hadden geen idee wat erin zat en konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen. 
Na een kleine woordenwisseling gaf ik toe en las het volgende:

Illuminum - White Gardenia Petals - ROULLIER WHITE - London - 50 ml 
Een persoonlijke boodschap van 'over het kanaal' uit 'the city', deed mijn hart smelten. 
Als je het slim aanpakt win je het hart van potentiële klanten, dat is pure marketing en psychologie. 

Het flesje was klein, kleiner dan ik dacht,  voor het bedrag dat ik ervoor betaalde. Ik las op het kaartje dat huize Roullier / White - 'People, Pet & Planet Friendly producten - verkoopt. Bio is altijd duurder, zo moet je het bekijken.  Mijn gezinsleden waren niet meteen in de wolken toen ik het op deed. 

Ik deed het zaterdagavond op en ontving gasten: niemand zei er iets van.
Ik deed het vanmorgen op toen ik naar het sportcomplex ging : niemand zei er iets van.

Zou het alleen werken als Kate het op doet?Show Comments: OR

Geen opmerkingen: