maandag 27 juni 2016

Schokkend : dit bericht over de Rode Duivels, zachte dekentjes en kussentjes.

kussens - plaid - Ourson

Af en toe is het leuk om je interieur op te smukken. Moet dat altijd een totale make-over zijn? Neen hoor, met wat nieuwe kussentjes
en een mooie plaid kom je al een heel eind weg.

Ik snuister graag rond in outlets en stockverkopen. Ik blijf herhalen, het ik-tijdperk is hier allang voorbij, we leven hier met vier.
Budgettair letten we er altijd op dat ieder zijn eerlijk deel krijgt:
  • mijn wederhelft 1/8
  • mijn zoon 1/8
  • mijn dochter 2/8
  • ik 4/8
Opgeteld is dat 8/8, dat klopt als een bus. Niet?
Twee maal per jaar wordt er in mijn eigen streek een stockverkoop van bedlinnen, tafellinnen, badlinnen, dekbedden, accessoires georganiseerd.
Ik ben veruit de trouwste klant en  kocht er al van alles: om op rozen te slapen, om overal de aangepaste kussens en plaids te kunnen leggen, om in Gent op kot comfortabel in bed te kunnen liggen, om onze tanden te poetsen en te spoelen met een aangepast bekertje, om de wc-borstels te doen matchen met de verlichting.

Topkwaliteit aan scherpe prijzen. 

Donderdagavond - nog snel na het werk - en net voor sluitingstijd kon ik mijn slag slaan.
Mijn zoon, bevrijd van examenstress droeg de zakken en is mijn 'Driving Miss Daisy' chauffeur.
Het resultaat van mijn aankoop is fenomenaal. Let op: smaken verschillen - overal en altijd - een interieur inrichten is heel persoonlijk. Je laat er een stukje van je ziel in los, tot spijt van wie het benijdt. 
Gisteren was het een top match van/door de Rode Duivels. We installeerden ons in onze sofa met de nieuwe kussens en aangepaste plaid. De eerste goal was snel een feit. Dit kwam goed, dacht ik wegzinkend in het geheel van zachtheid met aangepast appelblauwzeegroen huispak. Enkele tellen later, ik zweer het, hoorde ik roepen 0 - 4. Nul - Vier???
Waar waren de 2 vorige goals gebleven? Ik begreep er niets van en keek naar mijn wederhelft die er nog hetzelfde uitzag als net na de eerste goal.

Bij deze wil ik mij oprecht excuseren tegenover Belgiƫ, mijn land, alle spelers en sympathisanten van de Rode Duivels en
de tienduizenden waanzinnige fans.
Marc (Wilmots), ik was even in dromenland terwijl de Duivels de match van hun  leven speelden, het spijt me.
Vandaag zag ik een terugblik op het nieuws: WOW. Wat een knappe prestatie. Uitgesteld kijken, telt dat ook?

Voor wie twijfelt aan de kwaliteit van de in outlets of stockverkopen gekochte goederen!

Niet doen!

Show Comments: OR

Geen opmerkingen: