zondag 18 september 2016

Online shoppen: doe jij het al? Kijk wat er bij mij gebeurde ...

bikini - 3 suisses

Ik geef het toe. Het online shoppen doet hier meer en meer zijn intrede. Met pijn in het hart. Ik voel me schuldig.
Maar het is zo gemakkelijk. Eerst kijk je welke haardroger in de top 10 van beste haardrogers 2016, staat. Dan kies je uit die lijst de beste - prijs kwaliteit - bij een online aanbieder en de volgende dag stoppen ze het pakket - letterlijk - in je handen aan je voordeur. Je zwaait even naar de wegrijdende camionette en klaar is kees. De laatste tijd worden er hier wel wat pakjes afgegeven. Al onze huishoudtoestellen geven blijkbaar tegelijkertijd de geest.

Ik zocht de hele zomer lang naar een lange jurk. Overal zag ik meisjes, dames stijlvol rondlopen met prachtexemplaren. Ik vond er geen enkel. Uren heb ik de snikhete markt van Ostuni afgelopen, kraam na kraam om er eentje te vinden. Tot mijn zoon zei: "mams, ik heb er echt genoeg van."  Mijn wederhelft en onze vrienden keken al glazig voor zich uit. Het zweet zat tot in ons ondergoed. Markten in het buitenland houden hun charme tot 10 uur en daarna is het een kwestie van overleven.


Nu ben ik bij de gelukkigen die er in het najaar nog even op uit trekt. Een traditie die jaren geleden ontstond met een hoop vrienden, tot het ene koppel na het andere afhaakte en we nog met vier overbleven. We bezochten al heel wat interessante plaatsen en toffe steden. Dit jaar is het wondermooie en nog redelijk onontdekte Chalcidice aan de beurt. Meer hierover later.

Ik wou een lange jurk om mee te nemen naar ons droomhotel!!
Vorige week zag ik op FB plots een fantastische jurk voorbijflitsen in een reclame banner. Ik klikte en klikte tot ik hem had. Hebbes. Op hun website zag ik nog een ander prachtexemplaar voorbij komen. O ja, en nog een bikini om in de glasheldere Griekse wateren te dobberen.

little big long black dress - 3 suisses

Doel bereikt. 


Willen jullie weten waar ik de prachtexemplaren vond?

Bij 3 suisses


Bij dit postorderbedrijf kocht ik in geen jaren. Het zou zelfs te koop staan. Er was een fikse korting op een van de bestelde artikelen en het werd vlot geleverd in een tankstation waar ik "toevallig" "heel af en toe" passeer. Ik word niet gesponsord om dit artikel te schrijven. Ik ben gewoon een heel tevreden klant. Het verschil tussen een no-follow link en follow link (voor de bloggers onder ons) is mij nog altijd niet duidelijk.

Weet je wat er gebeurde toen ik mijn pak open maakte?

De jurken en de bikini pasten perfect. Het kon niet beter zijn. Ik zwierde en zwierde in het rond en zag in onze spiegel dat het goed was. Op de rand van het bad, want we hebben 'nog altijd' geen grote spiegel. Het vervormt het totaalbeeld een beetje maar Pips, die even uitrustte in haar bed, na een werkdag als jobstudent, vond het 'çava' wat mooi betekent.

Als ik de jurken draag
en ik zie bruin,
van de Griekse zon,
dan pas laat ik ze zien,
volledig.
De bikini krijg je niet meer te zien ...

little big long white dress - 3 suisses

Straf hé.Show Comments: OR

Geen opmerkingen: