woensdag 21 september 2016

Waarom zijn Brad en Angelina uit elkaar? Ik denk hierom ...

gratis foto - Pixabay

Los van het feit dat ze wereldberoemd zijn?

Ik wil vooral niemand beledigen. Laat dat duidelijk zijn.

Angelina is volgens mij een van de mooiste vrouwen ter wereld.
Maar ook mooie vrouwen worden ouder. In plaats van waardig ouder te worden en te genieten van het leven zie je beroemde vrouwen, en in navolging daarvan ook andere, krampachtig de tijd proberen tegen te houden. Toen de wereld Angelina Jolie leerde kennen woog ze - denk ik, gemakkelijk 10 kg meer. Ze was prachtig. De laatste tijd doken er meer en meer foto's op, die een uitgemergelde Angelina toonden. Stokken van armpjes, stokken van beentjes.Zo mager wordt niemand of blijft niemand - als je gezond en gevarieerd eet!
Geruchten van eetstoornissen doken steeds meer en meer op. Roddelblaadjes verkondigden dat Brad Angelina aanspoorde om toch meer te eten
(voor wat er van waar is).


Negen op tien mannen vinden een 'skinny' vrouw niet mooi noch aantrekkelijk. Vraag maar na in je omgeving!
Op restaurant gaan met een vrouw die bijna niet eet is voor niemand leuk.
Samenleven met iemand die 'mager' wil zijn en het ook dwangmatig wil blijven is volgens mij verre van gezellig.

Ik kijk op zondagmorgen tijdens het sporten regelmatig naar Big Rich Atlanta. Afgrijselijk programma over hele rijke Amerikaanse vrouwen.
Geen enkele vrouw in dit programma ziet er normaal uit. Fake, fake, fake.

Welke man wil nu zo'n vrouw?

Toen Brad de Europese actrice Marion Cotillard ontmoette denk ik dat hij "blown away" was door de down to earth mentaliteit die Europeanen toch onderscheidt van Amerikanen. Een stukje Brie met een glaasje wijn in slobbertrui onder een dekentje? Zou dat ten huize Brangelina de laatste jaren nog gekund hebben?

Als ik ga eten met vriendinnen, en iedereen bestelt een slaatje en een glaasje plat water? Leuk is anders.
Tegenwoordig worden de lekkere broodjes op het zij-bordje meer en meer genegeerd. Aardappelen zijn 'des duivels' terwijl ze eigenlijk onschuldig zijn in hun natuurlijke vorm. Pasta: in Italiƫ dagelijkse kost.
Wel zo hoeft het voor mij niet meer. Ik wil af en toe onbezorgd genieten van een lekkere maaltijd. Zonder mij schuldig te voelen dat ik alles eet (met mate). Vandaag vond ik dit in de krant en ik schreef er een hele tijd geleden al eens een blogpost over:  orthorexia nervosa!

Daarmee wil ik Brad's gedrag absoluut niet goedpraten!! Wat jammer, vooral voor hun kinderen.

Is dit echt de reden van de scheiding? 

Wat weet ik er nu van! Maar analyseren en gissen is niet verboden.

Bij deze een warme oproep aan alle vrouwen.


Blijf jezelf
Blijf gezond
Een kilootje minder of meer zal echt het verschil niet maken ...

Ik streef al jaren naar een gewicht dat - 5 kg zou tonen op de weegschaal, alhoewel mijn BMI perfect is en mijn cholesterolwaarden ook.
Dat lukt, ik heb het al bereikt - dat gewicht. Maar dan moet ik alle geneugten van het leven laten vallen.
en dan word ik chagrijnig, ongelukkig
en dat heeft zijn gevolgen voor mijn wederhelft, mijn gezin en mijn vrienden.

Is dat het waard? De ideale maat?

Wat denken jullie?Show Comments: OR

Geen opmerkingen: